«Πάρε Ανάσα και Μίλησε»

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης συμμετέχουν στο κάλεσμα του Δήμου Κοζάνης, της Αστυνομίας, των Συμβούλων Εκπαίδευσης Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη δημιουργία ομάδας εργασίας, που θα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα παιδικής προστασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023,  από 10.00π.μ.  έως 13.00μ.μ., θα διοργανωθούν δράσεις ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης. Σε επόμενο στάδιο θα διεξαχθούν επιμορφώσεις και δράσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας σε συνεργασία με τους Ψυχολόγους, τους Κοινωνικούς Λειτουργούς και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων, καθώς και με τους Συμβούλους Σχολικής Ζωής των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το σύνθημα «Πάρε Ανάσα και Μίλησε» ας αποτελέσει την αφετηρία της ενεργοποίησης της εκπαιδευτικής κοινότητας στην κατεύθυνση αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*