Παρουσία δομών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο 2ο Youth Fest.

Η Δομή Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης της Μονάδας Υποστήριξης Ευπαθών Ομάδων και το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν στο δεύτερο Φεστιβάλ Νεολαίας, που πραγματοποιήθηκε από 20 έως και 22 Οκτωβρίου, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Την Εκδήλωση συντόνισε η Οργάνωση Νεολαίας “GO Alive”, στο πλαίσιο εορτασμού του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων.

Η παρουσία των δύο δομών του Ιδρύματος με περίπτερο ενημέρωσης προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου, με τους εκπρόσωπους αυτών να ενημερώνουν με τη σειρά τους για τις δράσεις που υλοποιήθηκαν αλλά και όσων βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης. Παράλληλα, το Σάββατο το πρωί η Μονάδα Υποστήριξης Ευπαθών Ομάδων πραγματοποίησαν εργαστήριο με τίτλο “Ταμπού στην Ψυχική Υγεία” το οποία είχε σημαντική συμμετοχή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*