Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Καστοριάς Ο Κώστας Αγέρης στο Δασάκι Μεσοποταμίας! «Ταξίδι σε σύγχρονα λαϊκά & παραδοσιακά μονοπάτια»

Ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, υποδέχεται τον Κώστα Αγέρη στο Δασάκι Μεσοποταμίας, την Τρίτη 17 Αυγούστου, ώρα 9 μ.μ., σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο και τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Μεσοποταμίας.

 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Κώστας Αγέρης εκπροσωπεί τη νέα γενιά μουσικών της ποντιακής λύρας και του ελληνικού τραγουδιού. Έγινε ευρέως γνωστός σε όλη την Ελλάδα όταν ανακηρύχθηκε νικητής του The Voice το 2015. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές τόσο στη δισκογραφία όσο και σε ζωντανές εμφανίσεις.

 

Ο Κώστας Αγέρης ξέρει πώς να τιμά τις παραδόσεις και τις αξίες της Ελλάδας με μοναδικό του όπλο τη φωνή και τη δεξιοτεχνία του. Έρχεται με νεανική αύρα και ενθουσιασμό στο Δασάκι της Μεσοποταμίας για να μας ξεναγήσει στα σύγχρονα λαϊκά & παραδοσιακά μονοπάτια παρέα με 6μελή ορχήστρα.

 

Λόγω των υποχρεωτικών μέτρων προστασίας, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Η συναυλία είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*