Πολύ καλή εμφάνιση και σημαντικές διακρίσεις των αθλητών/τριών του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης «Ο Αλιάκμων», στον 2ο Διεθνή Αγώνα κωπηλασίας «εις μνήμη Σωτήρη Στάμου», στα Ιωάννινα.

Με μια πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών/αθλητριών του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, ολοκληρώθηκε ο 2ος Διεθνής Αγώνας κωπηλασίας «εις μνήμη Σωτήρη Στάμου» που οργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων στην Παμβώτιδα, λίμνη Ιωαννίνων, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021. Οι αγώνες διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, με συμμετοχή  περισσότερων από 16 Σωματείων και Ομίλων από όλη την Ελλάδα και με περισσότερους από 300 αθλητές .

Ειδικότερα, οι αθλητές/αθλήτριές μας κατάφεραν να κερδίσουν δύο (2) χρυσά και ένα (1) χάλκινο μετάλλια, μία τέταρτη (4η) και μία πέμπτη (5η) θέση, στις ηλικίες Παίδων – Κορασίδων και Παίδων – Κορασίδων Αρχαρίων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/αθλήτριες του Ν.Ο. Κοζάνης που έλαβαν μέρος στους αγώνες τόσο για την προσπάθειά τους όσο και για τις επιτυχίες τους. Μπράβο παιδιά!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, ασφαλώς, και στους νέους προπονητές της ομάδας, Μακρυγιάννη Αθανασία και Δουβαρτζίδη Ιορδάνη, για την πολύ καλή προετοιμασία με τα ανάλογα αποτελέσματα, καθώς και σε όλους όσους συνέβαλλαν για τις σημαντικές αυτές επιτυχίες.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης συγχαίρει τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την άψογη διοργάνωση και την φιλοξενία τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*