«Πορεία Δημιουργίας» – Επικοινωνία με τους ανθρώπους της αγοράς

Συνεχίζεται η περιοδεία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιου Γιώργου Κασαπίδη στην αγορά και στα καταστήματα της Κοζάνης.

Σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 ο κ. Κασαπίδης συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας» της Π.Ε Κοζάνης, συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά και ενημερώθηκε για επιμέρους θέματα των επαγγελματιών, εκφράζοντας τη διαρκή συμπαράστασή του στους ανθρώπους της αγοράς που, όπως τόνισε, συμβάλλουν στα μέγιστα στην τόνωση της απασχόλησης, αλλά και της τοπικής οικονομίας γενικότερα.

Ο Περιφερειάρχης και η ομάδα υποψηφίων και φίλων της παράταξης «Πορεία Δημιουργίας» που τον συνόδευε, είχαν την ευκαιρία να τους ενημερώσουν για παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην περιοχή αλλά και τους άμεσους σχεδιασμούς για τη Δυτική Μακεδονία.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*