Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Παντελίδης,

Το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Παντελίδης, που εδώ και 3 δεκαετίες αποτελεί ένα από τα πιο ξεχωριστά κοινωνικά γεγονότα της χρονιάς, σας υπόσχεται μια μοναδική βραδιά στις 31/12/2021 ώστε να καλωσορίσουμε το νέο έτος που έρχεται!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διακόσμηση του χώρου, η μουσική και κυρίως το φαγητό είναι ξεχωριστά και μοναδικά διαμορφωμένα ώστε να αρμόζουν σε μια τόσο οικογενειακή, επίσημη αλλά και παρεΐστικη βραδιά!

Ένα εξαιρετικό μενού 5 πιάτων που επιμελήθηκε ο καταξιωμένος chef μας Σάββας Αραπίδης και η ομάδα του θα σας καταπλήξουν ευχάριστα καθώς θα είναι μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει γεύσεις από την ελληνική και διεθνή κουζίνα.

Παράλληλα ο Σωκράτης Παπαϊωάννου με την συνοδεία του θα μας ταξιδέψουν με την μουσική τους ώστε η βραδιά να είναι αξέχαστη για όλους μας!

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 24630-53300

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*