«Ραγκουτσάρια 2024»: Μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές έζησε η Καστοριά!

“Έπεσε”  η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων «8 με 8» του Δήμου Καστοριάς, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Το μαγικό ταξίδι ξεκίνησε στις 8 Δεκεμβρίου 2023  και περιλάμβανε σειρά εκδηλώσεων, δράσεων και  συναυλιών ενώνοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων με τον ενθουσιασμό του Καρναβαλιού.

Επί έναν ολόκληρο μήνα, οι κάτοικοι και οι χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την εντυπωσιακή παρέλαση του Καστοριανού Καρναβαλιού, τα «Ραγκουτσάρια 2024» στις 8 Ιανουαρίου φέρνοντας τον ενθουσιασμό και το πνεύμα της διασκέδασης στην καρδιά της Καστοριάς. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από κάθε γωνιά της χώρας συμμετείχαν σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός.

Τα μπουλούκια με τη συνοδεία παραδοσιακών, αλλά και σύγχρονων τραγουδιών και με αφετηρία την οδό Ιουστινιανού, διέσχισαν την οδό  Μητροπόλεως έως την πλατεία «Ομονοίας» και κατέληξαν στην Πλατεία «Αφών Εμμανουήλ» στη συνοικία Ντολτσό, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ανανεώνοντας το “ραντεβού” τους για την επόμενη χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*