Σε Αιανή και Κρόκο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Βασικής Υποστήριξης Ζωής

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, μετά την επιτυχημένη απόπειρα στην πόλη της Κοζάνης, συνεχίζει  το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Βασικής Υποστήριξης Ζωής και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή διάρκειας 5 ωρών με κόστος 20€ κατά άτομο (για φοιτητές, ανέργους και εκπαιδευτικούς το κόστος θα είναι 10€). Οι μέρες και ώρες που θα διεξαχθεί το πρόγραμμα είναι οι εξής:

Σάββατο και Κυριακή 30 – 31 Οκτωβρίου

Πνευματικό Κέντρο Κρόκου

ώρες: 10:00-15:00

 

Σάββατο και Κυριακή 6- 7 Νοεμβρίου

Κλειστό Γυμναστήριο Αιανής

ώρες: 10:00-15:00

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα δοθεί Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών (BLS/ AED).

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στο Περιφ. Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κοζάνης, τηλ. 2461025219 & 6939523206. Υπεύθυνη εκπαίδευσης κ. Γρατσία Αγνή.

 

Ευγενική υπενθύμιση: Κατά τη διεξαγωγή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης μετάδοσης του κορωνοϊού. Η χρήση της μάσκας κρίνεται απαραίτητη.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*