Στέργιος Κιάνας – Γιάννης Γιάτσιος και Ευφροσύνη Ντιό στη Γιορτή Μανουριού στην Βλάστη Εορδαίας.

Στην Γιορτή Μανουριού στην Βλάστη Εορδαίας που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία του Χωριού έδωσαν το παρόν οι Αντιπεριφερειάρχες Ψηφιακής Μετάβασης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Στέργιος Κιάνας και Πράσινου Μετασχηματισμού και Επιχειρηματικότητας Φρόσω Ντιό Καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας Μέλος του Δ.Σ Της ΕΝΠΕ  και π.Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος μαζί με τον Πρόεδρο της Βλάστης Γιάννη Τζιούμαρη απολαμβάνοντας το τοπικό προϊόν το μανούρι» καθώς και άλλα δημοφιλή γαλακτοκομικά προϊόντα και μεζέδες σε μια Γιορτή που συγκέντρωσε πολλούς Επισκέπτες.

Όπως Έγραψε και στο Προσωπικό του Προφίλ στο Facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Στέργιος Κιάνας με Καλούς Φίλους που μας Συνδέουν πολλά.

 

Και οι Τρείς Άλλωστε Είναι Κορυφαία Στελέχη και Συνεργάτες της Περιφερειακής Αρχής και του Γιώργου Κασαπίδη,τους Ενώνει ο Κλάδος των Μηχανικών αφού και οι κ.Γιάτσιος και κ.Κιάνας Είναι Πολιτικοί Μηχανικοί και η κ.Ντιό Μηχανολόγος Μηχανικός αλλά και το Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Μακεδονίας που είναι μέλη.

Αυτό που μένει να δούμε αν Τρείς Γνωστοί και Φίλοι Αυτοδιοικητικοί θα δώσουνε και πάλι τη Μάχη του Σταυρού στις Εκλογές του 2023 στο Πλευρό του Νύν Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη περιμένουμε το επόμενο διάστημα να ξεκαθαρίσουνε τις Προθέσεις τους.

Καλή Παναγιά σε όλους.

 

Δημήτρης Βακρατσάς

Δημοσιογράφος West Channel

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*