Στους Αγιασμούς Σχολικών Μονάδων ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης

Στην τελετή Αγιασμού του Γυμνάσιου και του  Ενιαίου Λυκείου Αμυνταίου παραβρέθηκε σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος κ. Άνθιμος Μπιτάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Μπερμπερίδη.

Στον χαιρετισμό του σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους γονέων ευχήθηκε μια δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και επιτυχία στο έργο τους. Εν συνεχεία έκανε έκκληση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για εμβολιασμό, ακολουθώντας τις υποδείξεις των ιατρών, θεωρώντας το εμβόλια ως το πιο αποτελεσματικό όπλο που διαθέτει η ανθρωπότητα κατά της πανδημίας. Επίσης  συνέστησε στους μαθητές να ακολουθήσουν τις συμβουλές και τις υποδείξεις των καθηγητών σύμφωνα με τα μέτρα που επιβάλει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Τέλος διαβεβαίωσε τους Διευθυντές των Σχολείων ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό της Εκπαιδευτικής Κοινότητας προκειμένου να δίνει άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*