Στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Μαργαρίτης και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Κυριακίδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιώργος Μαργαρίτης και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καλλιόπη Κυριακίδου επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού όπου ενημερώθηκαν από τη Διεύθυνση και το προσωπικό, για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας, καθώς και για τις δυνατότητες επιπλέον στήριξης από την Περιφερειακή Αρχή.

Σε συνεργασία με την 3η ΥΠΕ και το ΕΚΑΒ δόθηκε προσωρινή λύση στο θέμα του ασθενοφόρου, ενώ παράλληλα θα προκηρυχθεί διαγωνισμός μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα για την προμήθεια νέου.

Στο Κέντρο Υγείας έχει δοθεί καινούργιος Ιατροτεχνολογικός Εξοπλισμός, όπως ο Ασύρματος Υπέρηχος C3 HD που αποτελεί την κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων που αναζητούν την καλύτερη απεικόνιση σε προσιτό σαρωτή, ενώ έχει ολοκληρωθεί και η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, προϋπολογισμού 205.400 ευρώ.

Η ενίσχυση και η στήριξη των Δομών Υγείας, όσον αφορά τον εξοπλισμό, παραμένει ψηλά στην ατζέντα της Περιφερειακής Αρχής προκειμένου να παρέχονται στους συμπολίτες μας πληρέστερες υπηρεσίες υγείας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*