Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας προς τον νέο Αντιπεριφερειάρχη και ευχαριστίες προς τους απερχόμενους Αντιπεριφερειάρχες

Μετά την ανακοίνωση των αλλαγών στις θέσεις των Αντιπεριφερειάρχων Δυτικής Μακεδονίας, συγχαίρω τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήρη Βόσδου για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο κ. Βόσδου είναι άριστος γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης και των προβλημάτων της Φλώρινας και θεωρώ πως θα είναι και ένας επιτυχημένος Αντιπεριφερειάρχης.

Το έργο το οποίο έχει να επιτελέσει είναι ιδιαίτερα σοβαρό, ειδικά σε αυτή την τόσο κομβική στιγμή για την περιοχή μας. Η συνεργασία μας είναι δεδομένη και από κοινού θα αγωνιστούμε για την επίλυση όλων των προβλημάτων.

Παράλληλα, οφείλω να εκφράσω δημόσια τις πιο θερμές μου ευχαριστίες προς τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Άμπα για την αγαστή συνεργασία που είχαμε στη διάρκεια της θητείας τους. Είναι δεδομένο ότι η στενή συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον, απ’ όποια θέση κι αν κληθούν να υπηρετήσουν, με μοναδικό κοινό μας γνώμονα το συμφέρον των πολιτών του τόπου μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*