ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θ. ΠΛΕΥΡΗ

Ιδιαίτερη ικανοποίηση και περηφάνεια αισθανθήκαμε για την εξαιρετική τιμή που απέδωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πρόσωπο του Θάνου Πλεύρη, με τον ορισμό του ως Υπουργό στο Υπουργείο Υγείας.

Αναγνωρίστηκαν τα πολύτιμα τάλαντα της προσωπικότητάς του και της επιστημονικής του κατάρτισης στο τομέα της Υγείας, γνωστά στα Γρεβενά και στη Δυτική Μακεδονία, περισσότερο λόγω της καταγωγής του από την Αβδέλλα Γρεβενών.

Έντιμος, εχέμυθος, φιλάνθρωπος και αλληλέγγυος στον ανθρώπινο πόνο, παράλληλα όμως σκαπανέας της νομικής επιστήμης και συγγραφής με θέματα που άπτονται του νέου σου αντικειμένου στο Υπουργείο Υγείας (Βιοηθική, κλινικές δοκιμές φαρμάκων, ιατρική ευθύνη, συναίνεση του ασθενούς και νοσοκομειακές λοιμώξεις).

Αγαπητέ φίλε και συντοπίτη, Θάνο, έχεις αποδείξει ότι είσαι αγωνιστής της ζωής, είμαι βέβαιος ότι θα αποδείξεις και την αξία σου στο ύψιστο αξίωμα του Υπουργού.

Εύχομαι ο Θεός να σου δίνει υγεία και δύναμη. Καλή επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*