ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑΤΣΙΟΥ

Με μεγάλη χαρά εκφράζω τα θερμά και εγκάρδια  συγχαρητήριά μου στον συντοπίτη μας και άξιο Βουλευτή Κοζάνης  Μιχάλη Παπαδόπουλο, νέο Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών για την ανάληψη των Υπουργικών του καθηκόντων και του εύχομαι ολόψυχα καλή θητεία και καλή επιτυχία με δύναμη και υγεία ώστε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Είναι εξαιρετική τιμή για τη Δυτική Μακεδονία, ένας συμπατριώτης μας να αξιοποιείται σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας Υπουργείο από την κυβέρνηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και μια καλή ευκαιρία να προχωρήσουν σημαντικά έργα για την περιοχή μας.

Η επιλογή της Κυβέρνησης  δείχνει ότι αναγνωρίζει το έργο του δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και ο ορισμός του στη συγκεκριμένη θέση θα επιφέρει σημαντική πρόοδο στον τομέα που άπτεται της αρμοδιότητας του.

Καλή επιτυχία φίλε Μιχάλη στα νέα σου καθήκοντα

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*