ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Εκπροσωπώντας το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας της Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την αδόκητη απώλεια της συναδέλφου Αικατερίνης Παπαοικονόμου.

Η Κατερίνα, που υπηρέτησε το μετερίζι της εκπαίδευσης από τη θέση της εκπαιδευτικού,  επί χρόνια Υποδιευθύντρια και Διευθύντρια του 2ου ΕΠΑ.Λ Κοζάνης, διακρίθηκε για το ήθος και την ακεραιότητά της. Η προσφορά της στη δημόσια εκπαίδευση υπήρξε ανεκτίμητη.

Η εκλιπούσα υπήρξε ένας σπάνιος άνθρωπος γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, πάντα με το χαμόγελο, εξαιρετικά αγαπητή στους μαθητές της, στους συναδέλφους και σε όλους όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν. Θα αποτελεί αναντικατάστατο κομμάτι της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της και τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.

Καλό Παράδεισο, καλή Ανάσταση και καλό ταξίδι προς το φως αγαπημένη μας Κατερίνα.

 

H Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Δέσποινα Παπαδοπούλου, δ. φ.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*