ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Συνάντηση με καθηγητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας των αντίστοιχων τμημάτων στην Καστοριά, πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης. Στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, παρουσία των υποψήφιων συμβούλων της Π.Ε. Καστοριάς, ο κ. Αμανατίδης ενημερώθηκε για την εκπαιδευτική δραστηριότητα των τμημάτων, τα προβλήματα που υπάρχουν ενώ συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας του Πανεπιστημίου με την Αυτοδιοίκηση Β’ βαθμού.

Ανοιχτά ζητήματα και ανάγκες τέθηκαν στην συζήτηση του κ. Αμανατίδη με το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για το έργο που επιτελείται. «Στον σημαντικό όσο και ευαίσθητο χώρο της υγείας είναι δεδομένη η στήριξή μας τόσο στο ζήτημα των υποδομών και του εξοπλισμού όσο και του προσωπικού για το οποίο είμαστε περήφανοι» ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

Αργά χθες το απόγευμα ο κ. Αμανατίδης και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» συμμετείχαν στην τελετή αγιασμού – εγκαινίων της μεγάλης εμποροπανήγυρης του Άργους Ορεστικού.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*