Συνάντηση Δημάρχου Αμυνταίου, με εκπαιδευτικούς και εκπαιδευόμενους του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας

Με εκπαιδευτικούς και εκπαιδευόμενους του Παραρτήματος Αμυνταίου του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας, συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22/04, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωάννης Λιάσης.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, άκουσε με προσοχή τις δίκαιες ενστάσεις των εκπροσώπων του Σχολείου για την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης, που εξαιρεί τους εκπαιδευόμενους όλων των ΣΔΕ από την δωρεάν μετακίνηση.

Το μέτρο αυτό θίγει άμεσα τους εκπαιδευόμενους, υπονομεύει το θεσμό του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και πλήττει άμεσα την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, τόνισε πως βρίσκεται στο πλευρό τους και πως θα κάνει ο,τι περνάει απ’ το χέρι του για να ενώσει τη φωνή της Δημοτικής Αρχής με τη δική τους, στην κατεύθυνση της αναστολής -και εν τέλει ανατροπής- αυτής της ακατανόητης απόφασης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*