Συνάντηση Εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για τη Στήριξη της Επιχειρηματικότητας της Π.Ε. Καστοριάς.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου, στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπο Καραταγλίδη. Στη συνάντηση μετείχαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών Ευφροσύνη Ντιό και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Καλλιόπη Κυριακίδου – Τσιάγγου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν  θέματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο της Π.Ε. Καστοριάς, ενώ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κατέθεσε αναλυτικό υπόμνημα  για την υφιστάμενη κατάσταση στις επιχειρήσεις της περιοχής.

Η κα. Κοζατσάνη εξέφρασε την πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής για στήριξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, τονίζοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για στοχευμένες παρεμβάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν προτάσεις και λύσεις, πάντοτε στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, οι οποίες θα μπορούν να αξιοποιηθούν κατάλληλα από τους επιχειρηματίες της Π.Ε. Καστοριάς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*