Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρου Χατζηζήση με εκπροσώπους των αγροτικών φορέων.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη  πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση την 31/10/2022 στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού μεταξύ των Αγροτικών Φορέων της Δυτικής Μακεδονίας και εκπροσώπων της Περιφέρειας.

Η σύσκεψη είχε πρωταρχικό στόχο την συζήτηση και την ενημέρωση σε επιμέρους ζητήματα που απασχολούν τον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα. Κύρια θέματα της σύσκεψης μεταξύ άλλων, ήταν οι εργάτες γης, , η φορολογία αγροτών, ο κανονισμός ΕΛΓΑ, οι διαδικασίες αδειοδότησης των γεωργοκτηνοτροφικών εγκαταστάσεων κ.α.

Στη Συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικού Μενέλαος Μακρυγιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής  Θωμάς Μάνος και ο Δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου τον οποίο και ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*