Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Παναγιώτη Κουτσουμπέλη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου συναντήθηκε στο γραφείο του την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Παναγιώτη Κουτσουμπέλη, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία και συναντήσεις εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καλύτερη επιχειρησιακή κάλυψη της Π.Ε. Φλώρινας, όπως της στέγασης των Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ, του εξοπλισμού, και ιδιαίτερα της επαρκούς στελέχωσης με ανθρώπινο δυναμικό. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη δυνατότητα ανανέωσης των μέσων και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του ΕΚΑΒ και όχι μόνο, μέσω της αξιοποίησης Ευρωπαϊκών πόρων και προγραμμάτων.

Μετά τη συνάντηση επισκέφτηκαν χώρους για τη στέγαση των Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ. Τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ συνόδευε ο Διευθυντής του Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας Σάββας Γιασσάς.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*