Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο

Με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, την Παρασκευή 19 Απριλίου, στο Δημαρχείο Φλώρινας.

Ο κ. Γιαννάκης ενημέρωσε αρχικά τον κ. Τριαντόπουλο για τις εν εξελίξει δράσεις και τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής για την τρέχουσα θητεία, που στοχεύει στην υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής και στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Η συζήτηση που ακολούθησε περιστράφηκε γύρω από τις αναγκαίες χρηματοδοτήσεις, τόσο για την προετοιμασία και την πρόληψη, όσο και για την αντιμετώπιση προβλημάτων από φυσικές καταστροφές. Τον κ. Υφυπουργό συνόδευε ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Σταύρος Παπασωτηρίου και ο Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής κ. Πέτρος Καμπούρης. Την επόμενη μέρα, στην Πρέσπα, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα “Κλιματική Κρίση, Φυσικές Καταστροφές και Κρατική Αρωγή”, στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Από τα αποτελέσματα των συναντήσεων προέκυψε χρηματοδότηση ύψους 1 εκ. ευρώ για αποκατάσταση φυσικών καταστροφών στον Δήμο Φλώρινας. Ο κ. Γιαννάκης ευχαρίστησε γι’ αυτήν την εξέλιξη τον κ. Υφυπουργό κ. Τριαντόπουλο, καθώς και τον Βουλευτή Φλώρινας κ. Παπασωτηρίου “για την άμεση ανταπόκρισή τους στις ανάγκες του Δήμου μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*