ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ””ΕΝΩΣΗ¨” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ.ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Αμανατίδη πραγματοποίησε την Πέμπτη   4 Ιουλίου 2024 και ώρα 10:00, το Προεδρείο του Σωματείου ΕΝΩΣΗ.

 Στην συνάντηση συζητήσαμε για τις ενεργειακές εξελίξεις που αφορούν στην περιοχή μας  με την βίαιη απολιγνιτοποίηση, καθώς και τις εξαγγελίες του

κ. Στάσση, για την οριστική παύση της λειτουργίας του λιγνίτη στο τέλος του 2026 και τις αρνητικές εξελίξεις που θα επιφέρει στην περιοχή μας, για ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους της εταιρείας,  καθώς και θέματα πού αφορούν στην ευρύτερη περιοχή.

 Ο κ. Περιφερειάρχης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης και μας διαβεβαίωσε ότι θα πορευθούμε μαζί  έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν  Συνδικάτο και Περιφέρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*