ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Συνάντηση με τον  Δήμαρχο Κοζάνης κ. Κοκκαλιάρη Ιωάννη, πραγματοποίησε την Παρασκευή  12 Απριλίου 2024 και ώρα 19:00,  το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ «Η ΕΝΩΣΗ».

Στην συνάντηση  συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν την απολιγνιτοποίηση καθώς και θέματα που έχουν σχέση με το δήμο Κοζάνης, αλλά και ευρύτερα της περιοχής.

Συζητήσαμε για την εξαγγελία του πρόεδρου της ΔΕΗ, για την παύση της λιγνιτικής δραστηριότητας  το 2026 και τις αρνητικές εξελίξεις που θα επιφέρει στην περιοχή μας.

Επίσης αναφέρθηκε και μας βρίσκει σύμφωνους,  η προσπάθεια που γίνετε από την πλευρά του Δήμου για την προσέγγιση  επενδύσεων και νέων θέσεων εργασίας στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Κοκκαλιάρης  Ιωάννης,  εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση προς στους εργαζόμενους της επιχείρησης και μας διαβεβαίωσε ότι, θα πορευτούμε μαζί για τα προβλήματα της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*