Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν χθες (22-06-2023) το βράδυ σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 34χρονος ημεδαπός και 36χρονη αλλοδαπή για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί όπλων.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ σε περιοχή της Φλώρινας εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 34χρονο και συνοδηγό την 36χρονη και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος -23- πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολογίας και -2-  μαχαίρια, τα οποία κατείχαν από κοινού.

Ανωτέρω ποσότητα πακέτων αφορολόγητων τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο Τελωνείο Φλώρινας.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*