Συνεχίζετε η δράση διεθνούς προβολής και ανάδειξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς.

Πρόσφατα υποδεχτήκαμε στην Καστοριά την καναδή blogger Michelle Klatt σε μια ακόμα δράση διεθνούς προβολής και ανάδειξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας –Π.Ε. Καστοριάς στο πλαίσιο του προγράμματος The LOVELY PLACES – GOLD EXPERIENCE.

Σε μία συντονισμένη προσπάθεια τόσο των εμπλεκόμενων φορέων του Υπουργείου Τουρισμού του San Marino και της Ιταλίας, του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Πολιτισμού όσο και της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς  που υπέγραψε σχετική συμφωνία συνεργασίας, του Δήμου Καστοριάς, του Δήμου Άργους Ορεστικού, του Δήμου Νεστορίου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καστοριάς και έγιναν λήψεις και σχετικές αναρτήσεις για τον  πολιτισμό, τις φυσικές ομορφιές και τις δραστηριότητες στην περιοχή μας.

Θα ακολουθήσει τον Φθινόπωρο επίσημη επίσκεψη εκπροσώπων των αρμόδιων υπουργείων του San Marino και Ιταλίας στην Καστοριά.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*