Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Φλώρινας σε κοινότητες, αλλάζοντας ριζικά την όψη τους και προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια στις μετακινήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ασφαλτοστρώσεις πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε δρόμους των κοινοτήτων Περάσματος, Αγίου Βαρθολομαίου, Κολχικής και Σκοπιάς, όπου αποκαταστάθηκαν δρόμοι που είχαν υποστεί σημαντικές φθορές εδώ και πολλά χρόνια.

“Βασικός στόχος μας είναι να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας, υλοποιώντας σειρά παρεμβάσεων. Μία σημαντική παρέμβαση είναι και οι ασφαλτοστρώσεις που θα επεκταθούν στο σύνολο του Δήμου μας και θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης” ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*