Τα κάλαντα των Θεοφανείων στον ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη από τον Ποντιακό Σύλλογο Ακρινής Κοζάνης

Κάλαντα των Θεοφανείων από τον Ποντιακό Σύλλογο Ακρινής Κοζάνης άκουσε στο Διοικητήριο ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης.

Ο Υφυπουργός αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά με τα μέλη του Συλλόγου, εκφράζοντας την αισιοδοξία και την ευχή το 2024 να συνοδεύεται από υγεία, ειρήνη, θαλπωρή, αγάπη και ενσυναίσθηση.

«Εύχομαι τα μηνύματα του εορτασμού των Θεοφανείων να αποτελέσουν φωτοδείκτες σταθερότητας, δημιουργίας, προόδου, ανάπτυξης και ευημερίας για την πατρίδα μας. Οι προτεραιότητες που θέτουμε και το συνεκτικό μας σχέδιο θα πάνε την Ελλάδα ψηλότερα, με αγάπη και σεβασμό στην πολιτιστική μας κληρονομιά, θεματοφύλακες της οποίας είναι οι σύλλογοί μας. Οι παραδόσεις μας είναι οι ρίζες μας που κρατούν ισχυρό και καρποφόρο τον κορμό του Ελληνισμού.

Η λαμπρή εορτή των Θεοφανείων να φωτίσει την ψυχή μας! Χρόνια πολλά,  καλή φώτιση σε όλες και σε όλους» τόνισε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Νωρίτερα, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης υποδέχθηκε στο Διοικητήριο τον νέο Δήμαρχο Κοζάνης κ. Γιάννη Κοκκαλιάρη, με τον οποίο πραγματοποίησε την πρώτη θεσμική συνεργασία για τη νέα χρονιά. Οι κύριοι Κωνσταντινίδης και Κοκκαλιάρης έθεσαν τις βάσεις μιας δυναμικής και εποικοδομητικής συνεργασίας που θα έχει στο επίκεντρο τον πολίτη και θα δίνει λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

 «Με τον συντοπίτη μας κ. Κωνσταντινίδη έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Σήμερα πραγματοποιήσαμε την πρώτη υπηρεσιακή συνάντηση εργασίας γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Αρχίζει ο σχεδιασμός, αρχίζει η δουλειά και προχωράμε μαζί προς όφελος του τόπου μας» τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*