Τους Γρεβενιώτες αθλητές που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας συνεχάρη ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης

Τα θερμά του συγχαρητήρια στους Γρεβενιώτες αθλητές, οι οποίοι ξεχώρισαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων Κορασίδων & Παμπαίδων Παγκορασίδων που διεξήχθη πριν λίγες ημέρες στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, εξέφρασε από κοντά ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης μαζί με την νέα Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ.Ιφιγένεια Στεργιούλα.

Πιο συγκεκριμένα, οι νεαροί αθλητές του Tsepidis Boxing Club, Γιώργος Γάκης (χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 70 κιλών), Αχιλλέας Τσεπίδης (αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 48 κιλών) και Παναγιώτης Χαραλαμπίδης (αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 57 κιλών) μαζί με τον προπονητή τους κ.Βασίλη Τσεπίδη, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου το Δημαρχείο όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον κ.Δασταμάνη, ο οποίος δώρισε στους φιλοξενούμενους το βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών λεύκωμα «Γρεβενά,1912-1940» του συμπατριώτη μας κ.Βαγγέλη Νικόπουλου.

Αξίζει να αναφερθεί και το όνομα ενός ακόμη αθλητή του ίδιου συλλόγου, ο οποίος πριν από ενάμιση μήνα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 63 κιλών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων που διεξήχθη στην Άρτα. Πρόκειται για τον Θωμά-Παναγιώτη Καράκαρη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών αφού ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν πάντα υγεία και επιτυχίες στη ζωή τους, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*