Το RALLY GREECE OFFROAD απέκτησε τη δική του έδρα Εγκαίνια Νέου Κτιρίου Διοίκησης στο Άργος Ορεστικό

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τοπικών αρχών και με την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Καστορίας Καλλίνικου εγκαινιάστηκε το νέο Κτίριο Διοίκησης του 9ου Rally Greece Offroad, που ξεκίνησε σήμερα με τη σφραγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).

Μετά την περσινή επιτυχή διοργάνωση, δεσμευθήκαμε για την κατασκευή ενός κτιρίου, που θα αποτελούσε τη βάση διοίκησης του Rally Greece Offroad. Το είπαμε, το κάναμε !

Κινηθήκαμε πολύ γρήγορα και με συντονισμένες ενέργειες και εντατική προσπάθεια καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια. Σε 43 μόλις ημέρες ολοκληρώθηκε το υπερσύγχρονο κτίριο, που δίνει καινούρια προοπτική στην περιοχή.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Περιφερειάρχη Δ.Μ. Γιώργο Κασαπίδη, τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Πάνο Κεπαπτσόγλου και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου.

Για τέσσερις ημέρες η «καρδιά» του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού θα «χτυπάει» στο Άργος Ορεστικό. Η Δυτική Μακεδονία έχει μία μοναδική ευκαιρία να διαφημιστεί παντού και να αναδειχθούν οι φυσικές ομορφιές της Π.Ε. Καστοριάς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*