Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την «Επισκευή Στέγης του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορησού», προϋπ. 37.200,00€ από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Την προγραμματική σύμβαση με τίτλο: «Αντικατάσταση στέγης του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορησού»,  υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος, χθες Τετάρτη 25 Οκτωβρίου,  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Τοπικής Κοινότητας Κορησού, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινας Κοζατσάνη, του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Θωμά Μάνου, της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Καλλιόπης Κυριακίδου- Τσιάγγου,     του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γουγούση Δημητρίου, του Ιερέα του Ιερού Ναού Πάτερ Διονυσίου και πολιτών της Τοπικής Κοινότητας.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 37.200 ευρώ (με ΦΠΑ) που θα χρηματοδοτηθεί κατά 90% από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και κατά 10% από την Ι.Μ. Καστοριάς.

Με το έργο θα εκτελεστούν όλες οι απαραίτητες εργασίες (αποξήλωση της υφιστάμενης στέγης και των υδρορροών, αντικατάσταση κατεστραμμένης ξυλείας, στεγανοποίηση, επικεράμωση) που θα επισκευάσουν-αντικαταστήσουν τη στέγη του Ιερού Ναού, ο οποίος παρουσιάζει σοβαρές φθορές.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*