Υπογραφή σύμβασης του έργου “Συντηρήσεις οδών, γεφυρών, πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων Δήμου Φλώρινας”

Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου με τίτλο “Συντηρήσεις οδών, γεφυρών, πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων Δήμου Φλώρινας” μεταξύ του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας “ΕΡΓΟΝ ΑΤΤΕΒΕ” κ. Αλκιβιάδη Ρόμπη.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 3,3 εκ. ευρώ, αφορά:

  1. σε εργασίες επισκευής και αποκατάστασης ασφαλτοστρώσεων δημοτικών οδών
  2. σε εργασίες ασφαλτοστρώσεων αύλειων χώρων σχολικών μονάδων
  3. σε εργασίες ανακατασκευής παραποτάμιων οδών της πόλης της Φλώρινας, διαστρωμένων με κυβολίθους.
  4. σε εργασίες επισκευής, κατασκευής και ανακατασκευής πεζοδρομίων, κοινόχρηστων χώρων και κρασπεδόρειθρων, τα οποία βρίσκονται μπροστά σε δημόσια κτήρια, κοινόχρηστους χώρους, πλατείες κλπ., τοίχοι καθώς και κατασκευή διαβάσεων ΑΜΕΑ (ράμπες).
  5. σε εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης γεφυρών του Δήμου Φλώρινας που έχουν υποστεί φθορές
  6. στην κατασκευή/ανακατασκευή τοίχων αντιστήριξης
  7. στην κατασκευή τοίχων αντιστήριξης με μεταλλικές πασσαλοσανίδες σε κοινοτική οδό της Τ.Κ. Πολυποτάμου

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, δήλωσε: “Με συνέπεια συνεχίζουμε την εκτέλεση έργων υποδομής προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Η παρούσα δημοτική αρχή προχωρά μεθοδικά τον προγραμματισμό της για την υλοποίηση έργων που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. αλλά και αλλάζουν την όψη της πόλης και των κοινοτήτων”.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*