ΦΣ Κοζάνης: αναβάθμιση του τεχνικού επιτελείου με τον αναλυτή ποδοσφαίρου Βιδάλη Νικόλαο

Σε μια ακόμη εντυπωσιακή αναβάθμιση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας προχώρησε η διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης, δημιουργώντας ένα προπονητικό τιμ με άριστες προδιαγραφές για μια ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική.

Ως Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης έχουμε την πεποίθηση, ότι οι άνθρωποι είναι η ψυχή μιας ομάδας, το σωστό προπονητικό τιμ δίνει στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, τα εφόδια αλλά και τα ερείσματα για να δουλέψουν και να προχωρήσουν σε ακόμη πιο ψηλά επίπεδα απόδοσης.

Η συνεχής παρακολούθηση των τάσεων, η αναζήτηση της εξέλιξης και της καινοτομίας για την μέγιστη αποτελεσματικότητα στην ομάδα μας, δημιούργησε το τμήμα ανάλυσης με την συνεργασία του αναλυτή ποδοσφαίρου Νικόλαου Βιδάλη.

Εκτός από τη χρήση της έως τώρα ευρέως διαδεδομένης τεχνολογίας, το έργο της ανάλυσης γίνεται ευκολότερο και προσφέρει δύναμη στους προπονητές μας χάρη στη χρησιμοποίηση της ειδικής κάμερας καταγραφής με drone και ειδικής πλατφόρμας ανάλυσης.

Ο Νίκος Βιδάλης έχει αναλάβει καθήκοντα αναλυτή στην ομάδα μας, ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου.

Ο 28χρονος Νικόλαος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16/11/1993. Εκτός από Ελληνικά μιλάει άλλες δύο ξένες γλώσσες, Γαλλικά και Αγγλικά, ενώ έχει γνώσεις σύγχρονων λογισμικών ανάλυσης ποδοσφαίρου και scouting.

Κατέχει το διπλωμα UEFA C έχοντας περάσει από τη σχολή προπονητών της ΕΠΟ, και είναι πιστοποιημένος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Certificat Fédéral Football 2 & 3).

O Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια της ”Κοζάνης” και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα της πόλης μας, στο νέο του ρόλο και στην επιστήμη, της ανάλυσης ποδοσφαίρου.

Νίκο, καλώς ήρθες στην ΚΟΖΑΝΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*