ΦΣ Κοζάνης: Συνέχεια επισκέψεων σε σχολεία για δωρεά αθλητικού εξοπλισμού και κάλεσμα στους αγώνες μπαράζ

Συνεχίστηκαν και σήμερα Τρίτη 16 Μαΐου 2023  οι επισκέψεις από τις πολλές που προγραμματίζονται σε σχολεία της Κοζάνης από μέλη του αγωνιστικού τμήματος και της διοίκησης της ομάδας μας ΦΣ Κοζάνη.

Σήμερα “πήγαν στο σχολείο” οι ποδοσφαιριστές Τάσο Καραγκιόζη, Χάρη Ψάλτη και Ιορδάνη Παπαργυρίου, με τον έφορο της ομάδας μας κ. Δημήτρη Τράγια, οι οποίοι βρέθηκαν στις 2ο & 3ο Γυμνάσιο, όπου γνώρισαν την αποθέωση από τους μικρούς μαθητές. Εκεί είχαν την ευκαιρία προκειμένου να μιλήσουν στους μαθητές για το πώς συνδυάζεται ο αθλητισμός με τις μαθητικές υποχρεώσεις, όπως επίσης για τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος και για την προσπάθεια που κάνει ώστε να ανέβει από την Γ’ Εθνική στο Πρωτάθλημα της Super League 2 και να εκπροσωπήσει την πόλη και την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας σε μια από τις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες.

Οι μαθητές του 2ου & 3ου Γυμνασίου Κοζάνης έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και κατέθεσαν τα δικά τους ερωτήματα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι με τη σειρά τους τους κάλεσαν να βρεθούν πιο κοντά στην ομάδα της πόλης και να δώσουν το “παρών” στα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, αρχής γενομένης από την Τετάρτη και τον αγώνα κόντρα στον Καμπανιακό στο ΔΑΚ Κοζάνης στις 17.00 το απόγευμα, με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ σε όλους τους μαθητές όλων των σχολείων της περιοχής.

Παράλληλα, η ομάδα μας πραγματοποίησε δωρεά αθλητικού εξοπλισμού στα σχολεία.

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους Διευθυντές των σχολείων 2ο Γυμνάσιο κ.Τσιτούρα & 3ο Γυμνάσιο κ. Μουστάκα Θεοδώρα, επίσης το εκπαιδευτικό προσωπικό και όλους τους μαθητές για την υποδοχή και την υπέροχη φιλοξενία.

Στο 2ο Γυμνάσιο οι παίκτες μας συνάντησαν και τον κ. Γιώργο Θεοδωρίδη, παλιά δόξα της ομάδας ΦΣ Κοζάνης, ήταν αρχηγός της ομάδας που σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή πριν 42 χρόνια).

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*