ΦΣ Κοζάνης: φουλάρει η προετοιμασία στα 3-5 πηγάδια Νάουσας, ικανοποίηση στο τεχνικό τιμ.

Η σκληρή δουλειά του τεχνικού τιμ, του  κ. Γιάννη Κερλίδη και των συνεργατών του, κ.κ. Θωμά Γιαννόπουλου Β. Προπονητή, Πάρη Μιχαηλίδη προπονητή τερματοφυλάκων, του Καθηγητή  Εργοφυσιολογίας  κ. Αντώνη Γρηγοριάδη και του Γυμναστή Γιάννη  Κυρζόπουλου, φαίνεται να βρίσκει πλήρη ανταπόκριση από τους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία για την συνέχεια.

Κάθε πρωί, η ομάδα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης με βάρη και τρεξίματα, σε διάφορες εντάσεις και ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής.

Αντιθέτως, στην απογευματινή προπόνηση ο Γιάννης Κερλίδης επικεντρώνεται στην τακτική, στην οργάνωση του παιχνιδιού, στις αλληλοκαλύψεις, ενώ γίνεται και οικογενειακό “διπλό” για ακόμη περισσότερα συμπεράσματα.

Τις επόμενες μέρες και με τις νέες προσθήκες θα είναι πιο ασφαλή τα συμπεράσματά από τα φιλικά  παιχνίδια καθώς έχει περισσότερους παίκτες στην διάθεσή του, επομένως θα μπορεί να κάνει διάφορες δοκιμές στο τακτικό κομμάτι.

Με τουρνουά ποδοβόλεϊ ολοκληρώθηκε ο πρώτος εβδομαδιαίος κύκλος προετοιμασίας της ομάδας μας. Για την ιστορία οι (Κυριακίδης, Ιορδανίδης, Μπίκος) επικράτησαν των (Παπαργυρίου, Νάνου, Ντούκα) με σκορ 2-0 (ΣΕΤ 11-7 & 11-9).

Στην νικήτρια ομάδα δόθηκε πριμ από τον Γεν. Αρχηγό Πητ Τσακιρίδη, ενώ η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά στα 3-5 Πηγάδια.

Συνεχίζουμε…..

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*