6ο αντάμωμα Αμυγδαλιωτών και φίλων

O Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι:

  1. Διοργανώνει το 6ο αντάμωμα των απανταχού Αμυγδαλιωτών και Φίλων το Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 και ώρα 9.00μ.μ. με το συγκρότημα του Γιάννη Ζιάκου και στο τραγούδι τη Λένα Ζέττα και τον Χρήστο Αγριόδημο. Στην εκδήλωση θα υπάρχει για όλους όσους το επιθυμούν, φαγητό και ποτό σε πολύ καλές τιμές.
  2. Την Κυριακή 7 Αυγούστου διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για τη θάλασσα (Λούτσα Πρέβεζας). Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα ταμειακά εντάξει μέλη του Συλλόγου και τα μέλη του χορευτικού τμήματος και για τους υπολοίπους 17 ευρώ. (Τα χρήματα προκαταβάλλονται με την εγγραφή και οι κάτω των 18 ετών υποχρεωτικά πρέπει να συνοδεύονται).

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.30 π.μ από την πλατεία του χωριού. Δηλώσεις συμμετοχής στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Παναγιώτη Κιούρκα 690960121 μέχρι στις 31 Ιουλίου. (Για τη συμπλήρωση των θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η χρονική σειρά της εγγραφής).

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*