Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στην Ηγουμενίτσα: «Σήμερα εγκαινιάζεται μια επένδυση-ορόσημο για την Ήπειρο, την Ελλάδα και την Ευρώπη»

Στην τελετή υπογραφής της σύμβασης για την πώληση του πλειοψηφικού ποσοστού των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας ΑΕ, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρέστη η Ευρωβουλευτής, κα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Στην τελετή έδωσαν το παρών ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χρήστος Στυλιανίδης, τοπικοί Βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο κ. Emanuele Grimaldi, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Grimaldi Euromed S.p.A.

Η Ευρωβουλευτής, ως Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, χαιρετίζει αυτήν την επένδυση-ορόσημο και δηλώνει σχετικά ότι «η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για την Ηγουμενίτσα και την Ήπειρο. Η υπογραφή της σύμβασης σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την περιοχή, καθιστώντας την Ηγουμενίτσα διεθνή εμπορικό, διαμετακομιστικό και τουριστικό κόμβο των Βαλκανίων και της Ευρώπης, συνδέοντας τη Δύση με την Ανατολή. Μια εμβληματική επένδυση, η οποία εντάσσεται στο στρατηγικό σχέδιο και το αναπτυξιακό όραμα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και αναδεικνύει την Ήπειρο ως πραγματικό πρωταγωνιστή ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. Ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να κάνει πράξη όλα όσα έχει δεσμευτεί, με ένα σχέδιο που ενισχύει την εθνική οικονομία, θωρακίζει την εθνική ασφάλεια και φέρνει καρπούς για κάθε περιφέρεια και κάθε τοπική κοινωνία».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*