Έναρξη εργασιών για έξι παιδικές χαρές του Δήμου Καστοριάς

Έξι ακόμη παιδικές χαρές θα θέσει σε λειτουργία ο Δήμος Καστοριάς, καθώς άμεσα ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής τους μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου, Γιάννη Κορεντσίδη και του ανάδοχου εργολάβου, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Ντίνου Τσανούσα.

Το έργο, προϋπολογισμού 464.000€, αφορά στην ανακατασκευή των παιδικών χαρών της Οδού Χριστοπούλου, των Εργατικών Κατοικιών, της περιοχής Νταηλάκη και των οικισμών Τοιχιού, Κορεστείων και Τσάκωνης.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παραδώσουμε τους επόμενους μήνες στους μικρούς μας φίλους έξι ακόμα υπερσύγχρονες παιδικές χαρές, σε διάφορες περιοχές του Δήμου μας. Πολύ σύντομα θα υπογράψουμε και  τη σύμβαση για την κατασκευή της παιδικής χαράς στο Ντολτσό, αναλογιζόμενοι την σημασία της ύπαρξης ασφαλών και όμορφων χώρων αναψυχής για τα παιδιά μας“, δήλωσε ο Δήμαρχος Καστοριάς κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Οι έξι αυτές νέες παιδικές χαρές χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» και έρχονται να προστεθούν στις επτά που παρέδωσε πρόσφατα ο ΤΑΡ στις Τοπικές Κοινότητες Μεσοποταμίας, Μανιάκων, Δισπηλιού, Κορησού, Ιεροπηγής, Οινόης και Χιλιοδένδρου.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται επίσης οι μελέτες για έξι ακόμη παιδικές χαρές σε Μαυροχώρι, Πολυκάρπη, Πεντάβρυσο, Κολοκυνθού, Βασιλειάδα και στην περιοχή της Καλλιθέας Καστοριάς, ενώ στους υπόλοιπους οικισμούς θα τοποθετηθούν πιστοποιημένα όργανα παιδικών χαρών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*