Αγανάκτηση επικρατεί στους επιχειρηματίες της ΕΣΤΙΑΣΗΣ από τα εκατοντάδες ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ –ΑΓΩΓΕΣ από GEA – ΕΔΕΜ – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Γνωστοποιούμε σε όλους τους συνάδελφους Εστίασης και Διασκέδασης, ότι οι ως άνω Οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων, οδηγούν τις επιχειρήσεις μας σε δικαστήρια και αγωγές, για να εισπράξουν την αμοιβή για τους συνθέτες – στιχουργούς – μουσικούς – τραγουδιστές, χρησιμοποιώντας μεθόδους και τρόπους, που χαρακτηρίζονται από πλήρη παραβατικότητα.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ οι ατελείωτες ενοχλήσεις και τα ραβασάκια που μας κοινοποιούνται, συνήθως στερούνται νομιμότητας, στην εφαρμογή του άρθρου 49/παρ 1. του Νόμου 2121/1993 το οποίο ΑΝΑΦΕΡΕΙ: «…Οι Οργανισμοί υποχρεούνται να διαπραγματεύονται , να συμφωνούν τις αμοιβές με τον χρήστη και μετέπειτα να προβάλλουν τις σχετικές αξιώσεις για την καταβολή αμοιβής….»

Οι ανωτέρω οργανισμοί, όχι μόνο δεν εφαρμόζουν την διαπραγμάτευση, αλλά ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ και κοινοποιούν το ραβασάκι της πληρωμής στην επιχείρησή μας και μάλιστα για έτη που έχουμε καταβάλλει και για έτη που ούτε καν υπήρχαμε.

Συνάδελφοι Μην Συμβιβάζεστε – Μην Ενδίδετε – στις έμμεσες απειλές για δικαστήρια – κατασχέσεις.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε., όπως ακριβώς και πριν του κορονοϊού, θα γίνει εφιάλτης στις απαράδεκτες συμπεριφορές των Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων για την προστασία των επιχειρήσεών μας.   

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*