Απάντηση του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Στάθη Κωνσταντινίδη για τη δήθεν μη πρόσκληση στην εκδήλωσή του, του Περιφερειάρχη κ. Αμανατίδη.

Απαντώντας σε δημοσιεύματα για τη δήθεν μη πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη, από τον Βουλευτή και Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, στην κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού του γραφείου, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, το Γραφείο του κ. Κωνσταντινίδη διευκρινίζει τα εξής:

“Η πρόσκληση στον κ. Αμανατίδη για την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του πολιτικού μας γραφείου στάλθηκε κανονικά στις 13 Φεβρουαρίου 2024, στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση που μας δόθηκε από το γραφείο του κ. Περιφερειάρχη την αμέσως προηγούμενη ημέρα.

Στη σημερινή επικοινωνία του κ. Υφυπουργού με τον κ. Αμανατίδη, ο τελευταίος επιβεβαίωσε ότι πράγματι η πρόσκληση στάλθηκε κανονικά και απέδωσε σε αβλεψία τη δήλωσή του, σε τοπικό τηλεοπτικό μέσο, ότι δεν προσκλήθηκε.

Συμβαίνουν αυτά. Συνεχίζουμε με τα σημαντικά”.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*