Από την ακριτική Διποταμία, την Οινόη, την Μεσοποταμία το Άργος και την Καστοριά οι Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς  Δημήτρης Σαββόπουλος απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα :

 

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,  αγαπητοί εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς,

 

Η επάνοδος στα σχολεία σηματοδοτεί της έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς. Μιας χρονιάς, που λόγω  της κατάστασης που  έχει διαμορφωθεί, μας προετοιμάζει πως θα είναι απαιτητική, ιδιαίτερη και ίσως απρόβλεπτη. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να στερήσει τα όνειρα, τις  ελπίδες,   τις προσδοκίες και τους στόχους που πρέπει να θέτουμε.  Εύχομαι όλοι να έχετε μια δημιουργική χρονιά, με υγεία και πρόοδο.

 Στους εκπαιδευτικούς εύχομαι καλή επιτυχία στον απαιτητικό ρόλο που καλούνται να αναλάβουν με στόχο την πρόοδο των μαθητών, αλλά και στην υιοθέτηση προτύπων και ιδανικών.

 Καλή δύναμη επίσης  στους γονείς, οι οποίοι είναι αμέριστοι συμπαραστάτες της προσπάθειας των παιδιών­ και θα πρέπει με υπομονή να στέκονται πάντοτε στο πλευρό τους, υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους.

 Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αίσθημα ευθύνης, θα βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα για την καλύτερη δυνατή λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

 

Καλό ξεκίνημα. Καλή σχολική χρονιά !!»

Ο Αντιπεριφερειάρχης  παρέστη στην τέλεση Αγιασμού των κάτωθι σχολικών μονάδων:

09:00  Δημοτικό Σχολείο Διποταμίας

09:30  Γυμνάσιο Οινόης

10:00  Γυμνάσιο – Γενικό Λύκειο Μεσοποταμίας

11:00  Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού

12:00  1ο, 2ο  Γενικά Λύκεια Καστοριάς

12:30  3ο  Γενικό Λύκειο Καστοριάς

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*