Βασιλόπιτα έκοψαν οι πρόεδροι των κοινοτήτων του Δήμου Φλώρινας

Σε φιλικό και ευχάριστο κλίμα, οι πρόεδροι των κοινοτήτων του Δήμου Φλώρινας συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής για να κόψουν τη βασιλόπιτά τους.

Μέσα από αυτή τη συνάντηση, επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες πρόεδροι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, να συζητήσουν για τις προκλήσεις της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου και να θέσουν κοινούς στόχους.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Νικόλαος Φορτομάρης, ενώ ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή θητεία σε όλους, ζητώντας παράλληλα τη συνεργασία τους.

Παρέστησαν ακόμη ο Βουλευτής κ. Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Αθανάσιος Τάσκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Μαραγγός και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας.

Ο τυχερός της βραδιάς, που κέρδισε το φλουρί, ήταν ο πρόεδρος της κοινότητας Υδρούσας κ. Γιάννης Στεφανίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*