Βράβευση SMART CITIES

Στις 16 και 17 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα η 1η Έκθεση «Smart Cities 2023» στην οποία συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με εκπρόσωπο τον κ. Κιάνα Στέργιο, Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Μετάβασης, Πράσινου Μετασχηματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Καινοτομίας, καθώς και επιχειρήσεις από τη Δυτική Μακεδονία.

Η έκθεση πλαισιώθηκε από το 8ο Ετήσιο Συνέδριο «Smart Cities», στο οποίο ο κ. Κιάνας συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής και επίσης περιλάμβανε και μια βράβευση για τις δράσεις της κυκλικής οικονομίας και της ψηφιακής μετάβασης όπου υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Στην ομιλία του ο κ. Κιάνας επεσήμανε πως το παραγωγικό προφίλ της Δυτικής Μακεδονίας, οι προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής και η κυκλική οικονομία είναι το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα πρέπει να αναπτύξει έναν συντονιστικό ρόλο για να κατευθύνει και να παρακολουθήσει τους διαθέσιμους πόρους, με χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία θα είναι διαθέσιμα τα επόμενα χρόνια, τόσο για το δημόσιο όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, με βάση το δικό της όραμα και στρατηγική.

Το βραβείο είναι η ένδειξη πως πραγματοποιήθηκαν σπουδαία έργα.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*