Δήμος Γρεβενών: “Βραδιές Παραμυθιού” σε Μηλιά, Σύδενδρο, Μέγαρο και Πάρκο Μανιταριών με ελεύθερη είσοδο – Ένα γεμάτο τριήμερο για τους μικρούς μας συνδημότες σε πόλη και χωριά

Στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022», ο Δήμος Γρεβενών προγραμματίζει “Βραδιές Παραμυθιού” για παιδιά και ενήλικες με τον διακεκριμένο παιδαγωγό, ιστορητή και συγγραφέα Στέλιο Πελασγό, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν 30-31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου, με ελεύθερη είσοδο.

Πιο συγκεκριμένα, θα λάβουν χώρα τέσσερις υπαίθριες παραστάσεις, με την πρώτη να διοργανώνεται το Σάββατο 30 Ιουλίου και ώρα 19:00 στην πλατεία της κοινότητας Μηλιάς του Δήμου Γρεβενών – με ξενάγηση προηγουμένως στο περίφημο Κέντρο Παλαιοντολογίας – και η δεύτερη να γίνεται στο “Πάρκο των Μανιταριών” της πόλης των Γρεβενών την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 19:30.

Εν συνεχεία, τη Δευτέρα 1 Αυγούστου οι “Βραδιές Παραμυθιού” του Πολιτιστικού μας Καλοκαιριού θα «ταξιδέψουν» στις κοινότητες Συδένδρου στις 18:30 και Μεγάρου στις 21:00, σε στενή και αγαστή συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους των δύο χωριών.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλες και όλους στις “Βραδιές Παραμυθιού”, όπου ο έναστρος ουρανός και η φωνή του παραμυθά αρκούν για να μας ταξιδέψουν, μικρούς και μεγάλους, σε κόσμους μαγικούς και άλλες εποχές, έχοντας ως πολύτιμο όχημα την αστείρευτη ανθρώπινη φαντασία.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*