Δήμος Γρεβενών: Ποδηλασία και κυκλοφοριακή αγωγή στην “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας”

Με τη συμβολή του τμήματος Τροχαίας Γρεβενών και του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου 2021, εκπαιδευτικά σεμινάρια σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων της πόλης στο πλαίσιο της “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας” του Δήμου Γρεβενών.

Η ενημερωτική αυτή δράση, που ενθουσίασε τα παιδιά, έλαβε χώρα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.Δημήτρη Μπόλη και κ.Χρήστου Τριγώνη, όπου η ποδηλασία και η σωστή οδηγική συμπεριφορά είχαν τον πρώτο λόγο.

Σημειώνεται ότι η φετινή εκστρατεία της “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας” είναι αφιερωμένη στα φιλικά για το περιβάλλον μέσα μεταφοράς και με το ποδήλατο να αποτελεί μία ιδανική επιλογή για μικρούς και μεγάλους, τηρώντας όμως πάντα και πιστά τους κανόνες ασφαλείας, προστατεύοντας έτσι πεζούς και αναβάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*