Δαδαμόγια & Χατζηζήσης – Δύο Πρόσωπα που ίσως το επόμενο διάστημα τους δούμε στο Νέο Ανασχηματισμό του Γιώργου Κασαπίδη στην Περιφέρεια να αναλαμβάνουνε κάποια νευραλγική θέση.

Είναι δύο Πρόσωπα που ίσως το επόμενο διάστημα τους δούμε στο Νέο Ανασχηματισμό του Γιώργου Κασαπίδη στην Περιφέρεια να αναλαμβάνουνε κάποια νευραλγική θέση. Άλλωστε όπως τόνισε στην Τελευταία του Συνέντευξη στο Δελτίο του West ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα τους δώσει τη δυνατότητα να αναλάβουν θέσεις Ευθύνης.

Ο Λόγος για την Κατερίνα Δαδαμόγια Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης και Εντεταλμένη Σύμβουλος της Περιφέρειας και τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ε Γρεβενών Λάμπρο Χατζηζήση  όπως τους  βλέπουμε και στην σχετική φωτογραφία που είναι από το σημερινό  εκπαιδευτικό σεμινάριο στον κλάδο της κτηνοτροφίας, που διοργανώθηκε στην Δεσκάτη Γρεβενών από το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών, ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Δημήτρης Βακρατσάς

Δημοσιογράφος West Channel

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*