ΔΕΥΑΚ: Οι καταναλωτές θα ενημερωθούν έγκυρα μόλις εκδοθούν ο διευκρινιστικές εγκύκλιοι για το επίδομα θέρμανσης.

Η πρόσφατη θεσμοθέτηση του επιδόματος θέρμανσης και για την τηλεθέρμανση αποτελεί την δικαίωση ενός χρόνιου αιτήματος της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης, η οποία το έθεσε ζητώντας το δίκαιο και το αυτονόητο. Να υπάρχει ισονομία και σ’ αυτό το θέμα για όλους τους πολίτες.

Για την ικανοποίηση του αιτήματος συνέβαλαν πολλοί, μεταξύ των οποίων το Δημοτικό Συμβούλιο και η Δημοτική Αρχή Κοζάνης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και ο βουλευτής κ. Γιώργος Αμανατίδης.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές της τηλεθέρμανσης Κοζάνης, που πληρούν τους όρους και τις απαραίτητες προϋποθέσεις, θα μπορούν να κάνουν και τις σχετικές αιτήσεις θα εκδοθεί άλλη ανακοίνωση μας, αφού πρώτα λάβουμε τις αναμενόμενες διευκρινιστικές εγκυκλίους, προκειμένου να τους ενημερώσουμε σωστά και με ακρίβεια για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*