Δύο νέες παιδικές χαρές παρέδωσε ο Δήμος Σερβίων

Δύο νέους, σύγχρονους και πλήρως προσβάσιμους υπαίθριους χώρους αναψυχής και ψυχαγωγίας, τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους δημότες γενικότερα, απέκτησε ο Δήμος Σερβίων, φτάνοντας έτσι συνολικά τις 26 παιδικές χαρές.

Πρόκειται για την παιδική χαρά της Τοπικής Κοινότητας Πλατανορεύματος και την παιδική χαρά στην Τοπική Κοινότητα Καστανιάς, χορηγία της εταιρίας της Τηλεμετρίας. Επίσης, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει και η παιδική χαρά του οικισμού Αύρας της Τοπικής Κοινότητας Ιμέρων.

Οι παιδικές χαρές πληρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας που προβλέπει η νομοθεσία για την κατασκευή και λειτουργία των παιδικών χαρών, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψιν και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τοποθεσίας εγκατάστασης.

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου κατά την επίσκεψή του στις παιδικές χαρές, δήλωσε: «Ο Δήμος πλέον έχει 26 πιστοποιημένες παιδικές χαρές που πρέπει και μπορούμε να τις διατηρήσουμε ασφαλείς και καθαρές. Ο Δήμος μας ομορφαίνει, ο Δήμος μας δημιουργεί συνθήκες για να μεγαλώνουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε καλύτερες συνθήκες σε σχέση με το παρελθόν

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*