Δ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΣΙΡΙ ΒΑΡΒΑΡΑ

Ο  Δήμος Αμυνταίου λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και στο πλαίσιο   της ανάγκης περιορισμού  της διασποράς του, ανακοινώνει ότι δυστυχώς δεν θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εκδήλωση για τα «Τσίρι Βάρβαρα».

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει των Χριστουγέννων θα περιοριστούν  μόνο στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου  έναντι του Ιερού Ναού Κων/νου & Ελένης στην κεντρική πλατεία Αμυνταίου.

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα έναρξης 18:30.

Η εκδήλωση  περιλαμβάνει τα εξής:

  • Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από το παραδοσιακό και σύγχρονο σύνολο του  παραρτήματος  Αμυνταίου του Ωδείου Φλώρινας και από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Φλώρινας
  • Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Αμυνταίου
  • Φαντασμαγορικό θέαμα με πυροτεχνήματα
  • Ψυχαγωγία για τους μικρούς μας φίλους
  • Διάθεση Χριστουγεννιάτικων κερασμάτων (παραδοσιακά γλυκά και ζεστό κρασί)

Παρακαλούμε όλους τους συνδημότες μας που θα βρεθούν στην εκδήλωση να τηρούν όλα τα αναγκαία  μέτρα προστασίας για την αποφυγή της  διασποράς του κορωνοϊού (Covid 19).

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*