Εγκαταστάθηκε σήμερα, 23 Ιουνίου 2023, στο κτίριο της πρώην Νομαρχίαςράμπα η οποία διευκολύνει την προσβασιμότητα σε άτομα με αναπηρία.

Εγκαταστάθηκε σήμερα, 23 Ιουνίου 2023, στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Φλώρινας, του ΟΚΑΝΑ Φλώρινας, του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ Φλώρινας, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Φλώρινας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/Βάθμιας  Εκπαίδευσης Φλώρινας, ράμπα η οποία διευκολύνει την προσβασιμότητα σε άτομα με αναπηρία.

Με την τοποθέτηση αντιμετωπίζεται ένα χρόνιο ζήτημα και ικανοποιούνται οι απαιτήσεις των κανονισμών για την προσβασιμότητα των Δημοσίων Κτιρίων.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων Γεώργιος Αντωνιάδης, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας Παντελής Πηλείδης, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Φλώρινας Νικόλαος Γαλαρινιώτης, η Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φλώρινας Βικτωρία Ζιώγα και η εργαζόμενη του ΟΚΑΝΑ στο Κέντρο Νικολέτα Λαζάρου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*