Εθιμοτυπική Επίσκεψη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας , Ταξίαρχο κ. ΣΠΑΝΟΥΔΗ Κωνσταντίνο

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ Κωνσταντίνος, υποδέχθηκε στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης κ. ΛΙΑΚΟ Ζήση, συνοδευόμενο από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής.

Κατά την επίσκεψη, ο Πρόεδρος και τα μέλη της, αφού ευχήθηκαν στον κ. Γενικό, καλή δύναμη στο πολυδιάστατο και δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, έθεσαν ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό.

Από την πλευρά του ο κ. Γενικός ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης και αφού άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις τους, δήλωσε την πρόθεσή του να σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα τους απασχολεί, με σκοπό την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*